• //
  • - تعداد بازدید: 103
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام هادی (ع)

برگزاری جشنواره غذای سالم در بیمارستان فراشبند

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام هادی (ع) فراشبند جشنواره غذای سالم با محوریت امنیت غذایی و تغذیه سالم با ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای کم چرب، کم قند و نمک برگزار گردید.

برگزاری جشنواره غذای سالم در بیمارستان فراشبند

 

فرهنگ استفاده صحیح از غذاهای سالم، ضامن سلامتی خانواده هاست

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام هادی (ع) فراشبند جشنواره غذای سالم با محوریت امنیت غذایی و تغذیه سالم با ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای کم چرب، کم قند و نمک برگزار گردید

" هاجر امیری" کارشناس تغذیه در راستای سوء تغذیه ناشی از نا امنی غذایی بر سلامت جامعه گفت: مهمترین مشکلات تغذیه ای عبارتند از سوء تغذیه پروتئین، کمبود آهن، ید، روی و کلسیم، کمبود ویتامین های دیگر و از سوی اضافه وزن و چاقی، دیابت، بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها روند رو به گسترش و هشدار دهنده ای را طی می کندکه با افزایش سواد و فرهنگ تغذیه ای می توانیم روز به روز شاهد کاهش مرگ و میر ناشی از بیماریهای مذکور بوده صرف اینکه توسعه اقتصادی از مزایای این فرهنگ می باشد

در پایان "دکتر کرمی" سرپرست بیمارستان بیان کردند آنچه جامعه ای را از بلاها و آسیب های اجتماعی از جمله آسیب های غذای مصون می کند ترویج صحیح استفاده ازکالاها و مواد غذایی سالم است . امید است روزی فرا برسد که شعار پیشگیری قبل از درمان زبانزد جامعه باشد

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 11154
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید